KUN SALG TIL VIRKSOMHEDER ­- RING FOR BESTILLING +45 28720509 - philip@chokoladesmag.dk
Indkøbskurv 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Raw Chocolate GOJIBÆR & ORANGE chokolade

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Bedømmelse

Raw Chocolate GOJIBÆR & ORANGE chokolade

På lager

Product code: 0226
22,00 DKK
Raw Chocolate GOJIBÆR & ORANGE chokolade is available for purchase in increments of 12
ELLER

Raw Chocolate Company GOJIBÆR & ORANGE chokolade


Hvad er det? Vegansk, økologisk og Fairtrade rå chokolade med 72% kakaotørstof og smag af appelsin og gojibær. Ingredienser: Rå chokolade 95% (kakaomasse*º, kokospalmesukkerº, kakaosmør*º, appelsinolieº), gojibær 5%. º = Økologisk certificerede ingredienser. * = Kakaomassen og kakaosmørret er handlet i overensstemmelse med Fairtrade standarderne, samlet indhold 67%. 


Hvordan smager det? Denne rå chokolade er lækker og yderst næringsrig. Den appelsinsmagende chokoladebar er lavet med kærlighed, smil og et drys af gojibær for endnu mere lækkerhed! Smagen er bittersød med et væld af let skjulte og subtile smagsnuancer, som dukker op lidt efter lidt. Den let bitre appelsinolies smag er diskret og afstemmes perfekt med den ligeledes bittersøde smag af den mørke chokolade. Indholdet af de syrligt søde gojibær er tilpas lavt til, at smagen ikke er overvældende, men man kan alligevel til tider godt fornemme den næsten rosinagtige understrøm i chokoladen. Alt i alt er det en chokolade sprængfyldt med eksotiske og næringsrige ingrediens, som pirrer dine smagsløg og tilfredsstiller din chokoladetrang.


Hvad er der i? Den rå chokolade er lavet af kakaoprodukter, der er minimalt forarbejdet, hvilket bibeholder et stort indhold af kakaobønnens naturlige gode egenskaber. Mange af disse ødelægges nemlig desværre ved den ristning og kogning, som kakaobønner normalt gennemgår ved chokoladeproduktion. Rå chokolade er altså en sand superfood, takket være det høje indhold af antioxidanter - et indhold som faktisk er højere end fx grøn te! Kokospalmesukker som sødning har en række fordele frem for almindeligt rørsukker. Den vigtigste fordel for mange er, at dets glykæmiske indeks (GI) på kun 35 er meget lavere end hvidt sukker (ca. 68), hvilket betyder, at kokospalmesukkeret påvirker dit blodsukker i en langt mindre grad. Kokospalmesukker har desuden et rigt indhold af mineraler såsom kalium, magnesium, zink, jern, og indeholder flere typer af B-vitamin og vitamin C. Smagen er let frugtagtig og kan nemt bruges ligesom bl.a. brun farin. Citrusfrugter generelt er en god kilde til C-vitamin, folinsyre og beta-karoten og indeholder også en del andre mineraler og vitaminer. Dette gælder naturligvis også appelsinen. Det er desuden bl.a. påvist, at appelsiner kan forebygge flere former for kræft, samt sygdomme i nyrerne og hjertet. Appelsiner indeholder flere former for antioxidanter, herunder polyfenoler, som kan bekæmpe virusinfektioner, flavonoider, som kan regulere for højt blodtryk, samt beta-karoten, som beskytter både cellerne og huden mod frie radikaler og forebygger samtidig flere ældningstegn. Endeligt indeholder appelsiner mange kostfibre, som bl.a. er godt for fordøjelsen. Gojibær er et skarpt orange bær fra en busk, der er hjemmehørende i Kina. I Asien har man spist gojibær i mange år i håbet om at det kan forlænge levetiden. Igennem tiden er gojibær blevet brugt til forsøgsvist at behandle mange almindelige helbredsproblemer som fx diabetes, forhøjet blodtryk og feber. Undersøgelser har påvist, at indtagelse af bær, herunder blåbær, açaibær, tranebær, jordbær og kirsebær, har definitive helbredsfordele. Dette skyldes muligvis, at bær er fyldt med kraftfulde antioxidanter, som bl.a. kan mindske skadelige påvirkninger fra frie radikaler, der kan beskadige celler og DNA. Gojibær indeholder herudover et rigt indhold af A-vitamin. 


Hvad kan det bruges til? Ved Gojiberry & Orange Raw Chocolate er det værd at være opmærksom på ikke at opvarme chokoladen i en særligt høj grad. Så snart chokoladen bliver for varm, går mange af de gode og gavnlige egenskaber ved den rå chokolade nemlig tabt, hvilket vil være en skam, selv om smagen naturligvis stadig vil være god og fin. Det optimale er derfor nok at nyde chokoladen i kold form.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?
Seed & Bean Mørk Chokolade 72% - Chili & Lime  Seed & Bean Mørk chokolade Værtindegave