KUN SALG TIL VIRKSOMHEDER ­- RING FOR BESTILLING +45 28720509 - philip@chokoladesmag.dk
Indkøbskurv 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Green & Black’s Butterscotch mælkechokolade

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Bedømmelse

Green & Black’s Butterscotch mælkechokolade

På lager

Product code: 4721
36,00 DKK
Green & Black’s Butterscotch mælkechokolade is available for purchase in increments of 24
ELLER

Green & Black’s Butterscotch mælkechokolade


Hvad er det? 


Økologisk og Fairtrade mælkechokolade med knasende karamelstykker (min. 34% kakaotørstof). Ingredienser: Mørk rørsukker#*, sødmælkspulver#, kakaomasse#*, kakaosmør#*, karamel# (10%) (Rørsukker#*, glukosesirup#, smør#, palmefedt#, melasse#, naturlig aroma), emulgator (sojalecithin), vaniljeekstrakt#*. # = Økologisk ingrediens. * = Fairtrade ingrediens. Fairtrade-mærket er din uafhængige garanti for, at dette produkt er certificeret efter internationale Fairtrade standarder. Fairtrade gør det muligt for bønder og arbejdere i udviklingslandene at forbedre deres arbejds- og levevilkår og få et bedre liv gennem retfærdige priser, udvikling af lokalsamfundet og miljømæssigt ansvar. 


Hvordan smager det? 


Ved første øjekast er Green & Black’s Butterscotch mælkechokolade en forholdsvist anonym plade mælkechokolade. Allerede ved første bid afsløres dog de utallige små stykker af hård og knasende smørkaramel, som løfter den ellers fine mælkechokolade til et helt nyt niveau. Chokoladen er sød, blød, cremet og smøragtig og brydes på fineste vis af de sprøde karamelbidder, som har en sofistikeret smag af honning og brændt sukker. Det er en chokolade, der smager af mere, og som er væk, før man får set sig om. 


Hvad er der i? 


Butterscotch er en traditionel type hård karamel, der fremstilles af meget enkle ingredienser, primært sukker og smør. Karamellen i Green & Black’s Butterscotch mælkechokoladen er dog tilsat fyldig, sød og klistret melasse, som er den sirupslignende del af sukkerproduktionen. Denne tilføjelse resulterer i en ekstra gylden og sukkersød smag, der parres smukt med mælkechokoladen. Karamellen laves specielt til Green & Black’s chokoladeproduktion i Yorkshire i England. De tre hovedsorter af kakaobønner brugt i chokolade på verdensplan er: Trinitario, Criollo og Forastero. Green & Black’s chokolade laves af Trinitario-bønnerne, som har en fyldig og dynamisk smagsprofil. Kakaobønner vokser i kakaobælge, som hver indeholder omkring 45 bønner. For yderligere at udvikle den udtalte kakaosmag, udløser farmerne først gæringsprocessen ved at tildække bønnerne med bananblade i omkring fem dage. Så tørres bønnerne i solen, hvorefter de er klar til at blive brugt i chokoladeproduktionen. 


Hvad kan det bruges til? 


Hvis Green & Black’s Butterscotch mælkechokolade ikke bare skal nydes rent, kan den fx bruge i en banoffee-tærte, som netop indeholder karamel som en af hovedkomponenterne. Chokoladen kommer dog fuldest til sin ret, hvis den spises, som den er, da kombinationen af blød chokolade og knasende karamel så rigtigt kan værdsættes. 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?
Seed & Bean Mørk Chokolade 72% Ekstra Dark  Seed & Bean Mørk chokolade Værtindegave Raw Chocolate GOJIBÆR & ORANGE chokolade Seed & Bean Mørk Chokolade 72% - Chili & Lime