KUN SALG TIL VIRKSOMHEDER ­- RING FOR BESTILLING +45 28720509 - philip@chokoladesmag.dk
Indkøbskurv 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Green & Black - Mælke Chokolade 34 %

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Bedømmelse

Green & Black - Mælke Chokolade 34 %

På lager

Product code: 4295
36,00 DKK
Green & Black - Mælke Chokolade 34 % is available for purchase in increments of 12
ELLER

Green & Black’s mælke chokolade 34%  


Hvordan smager det? Green & Black’s mælke chokolade 34% er rig på både kakao og mælk. I en mælkechokolade uden andre dikkedarer, er det vigtigt, at forholdet mellem den bitre kakao og den milde mælk er nøje afmålt og velafbalanceret, således at ingen af kontrasterne overdøver sin modvægt. Den søde og cremede, lysebrune chokolade formår at balancere kakaobønnens intensitet med mælkens sødme, hvilket resulterer i en mild og velafrundet mælkechokolade, som er venlig og gavmild over for dine smagsløg. Hvad er det? Økologisk og Fairtrade mælkechokolade (min. 34% kakaotørstof). Ingredienser: Mørk rørsukker#*, sødmælkspulver#, kakaomasse#*, kakaosmør#*, emulgator (sojalecithin), vaniljeekstrakt#*. # = Økologisk ingrediens. * = Fairtrade ingrediens.Fairtrade-mærket er din uafhængige garanti for, at dette produkt er certificeret efter internationale Fairtrade standarder. Fairtrade gør det muligt for bønder og arbejdere i udviklingslandene at forbedre deres arbejds- og levevilkår og få et bedre liv gennem retfærdige priser, udvikling af lokalsamfundet og miljømæssigt ansvar. 


Hvad er der i? De tre hovedsorter af kakaobønner brugt i chokolade på verdensplan er: Trinitario, Criollo og Forastero. Green & Black’s chokolade laves af Trinitario-bønnerne, som har en fyldig og dynamisk smagsprofil. Kakaobønner vokser i kakaobælge, som hver indeholder omkring 45 bønner. For yderligere at udvikle den udtalte kakaosmag, udløser farmerne først gæringsprocessen ved at tildække bønnerne med bananblade i omkring fem dage. Så tørres bønnerne i solen, hvorefter de er klar til at blive brugt i chokoladeproduktionen. Det er efterhånden alment kendt, at chokolade i moderate og passende mængder kan have op til flere gavnlige fordele. Et stigende antal studier viser nemlig, at de naturligt forekommende stoffer i kakaobønner har en positiv virkning for både dit hjerte og for dit helbred generelt. For eksempel har et studie påvist, at chokolade kan nedsætte blodtrykket og halvere din risiko for at dø af et hjerteanfald. Andre studier viser, at kakao kan forbedre blodsukkerbalancen og hermed gøre dit blodsukker mere stabilt og mindre følsomt. De mange sundhedsfordele skyldes bl.a., at kakao er rig på flavonoider, dvs. de antioxidanter der findes i planter. Den mørke chokolades antioxidanter regulerer, efter nogle forskeres mening, produktionen af nitric oxid, hvilket skulle kunne forklare chokoladens positive effekter. Endeligt skal man dog heller ikke undervurdere den effekt, chokolade har på den generelle livskvalitet. Når man spiser chokolade, bliver man nemlig glad, hvilket kun kan være gavnligt for ens helbredstilstand! 


Hvad kan det bruges til? Den fyldige Green & Black’s mælke chokolade vil du dejligt som overtræk til hjemmelavet konfekt – eller daddelkugler for en sundere løsning. Eller hvorfor ikke lave din egen chokoladebar ved at smelte mælkechokoladen og fylde den med lækre nødder og tørrede frugter? 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?
Seed & Bean Mørk Chokolade 72% Ekstra Dark  Seed & Bean Mørk chokolade Værtindegave Raw Chocolate GOJIBÆR & ORANGE chokolade Seed & Bean Mørk Chokolade 72% - Chili & Lime