Opskriften på fyldt chokolade: ca. 40 stk.

500 g. tempereret chokolade

140 g. Valrhona Blond Dulcey
4 spsk. fløde
20 g. smør

Chokoladestøbeforme

Trøffelcreme:

Hak Valrhona Blond Dulchey fint, og kom det i en skål.
Varm fløde og smør op til 90 grader, og hæld 1/2 over den finthakket Valrhona.
Rør i massen til du opnår en homogen masse, med små klumper.
Hæld nu resten af den varm flødeblanding over, og rør igen.
Når massen er blank og uden klumper, er den klar til brug og kommes i en sprøjtepose.


Chokoladeskal:

Fyld formens huller ud med tempereret chokolade, tip herefter formen så chokoladen kan løbe ud igen. På den måde ender du ud med en fin tynd skal.

Bank let på formens sider, og skrab formens kanter og overflade ren. Sæt støbeformen i køleskabet, indtil den er hærdet.

Fyld herefter formens huller ud med trøffelcreme, og stil igen på køl.

Temperer chokoladen igen, og hæld det over trøffelcremen så den bliver gemt.

Skrab kanterne rene, så du får en fin glat bund.

Stil formen i køleskabet for sidste gang.

Bank forsigtigt chokoladerne ud af formen, og opbevar dem køligt i en lufttæt beholder. Dog ikke i køleskabet!