Man ved først hvad chokoladegastronomi er når man har smagt Summerbird Chokolade Det er en hel ny oplevelse at spise chokolade, når man får det fra en af chokoladegastronomiens mestre som Summerbird Chokolade. Summerbird kommer ud af ud af den gastronomiske Grønlykke-familie (Falsled Kro, Kong Hans og Løgismose). Produktionen startede i 1992 med chef-chocolatier Michael Grønlykke i spidsen og siden har vejen været brolagt med hædersbevisninger. Det er da også en oplevelse ud over det sædvanlige, at smage deres lækre produkter og de er med til at åbne vore øjne for chokoladens muligheder. Summerbird chokolade bygger sin succes på kvalitet Summerbird chokolade bygger sin succes på kvalitet både i råvarer og håndværk. Ved at udvælge helt særlige råvarer, som eksempelvis spanske Valenciamandler, som regnes for de fineste i verden, opnår de den rene smag, som er udgangspunktet for eksempelvis deres marcipan er lavet af. Dermed er det både et personligt og sikkert udtryk smagen får, altid grundfæstet i kvaliteten og det er med til at gøre det til en virkelig nydelse at smage deres produkter. Erfaring med mad i det hele taget, samt kager og desserter, er med til at give en bred indgangsvinkel til chokoladekollektionerne og derfor er det altid spændende at følge med i, hvad Summerbird finder på af nye ting, skiftende med årstiderne. Find Summerbird Chokolade på nettet Nettet er et godt sted at lede hvis du også vil prøve et af summerbirds vidunderlige produkter. På nettet kan du nemt finde de forskellige forhandlere og se billeder af deres smukke kreationer.