Michelsen Chokolade – Kvalitet siden 1933

I 1933 blev Svend Erik Michelsen hjemsendt fra sin værnepligt og kunne gå i gang med sin passion, nemlig kager og chokolade. Han åbnede et lille konditori på Østerbro og lavede ud over håndværks-chokolade også konditorkage, og selvom det egentlig var kagerne han først satsede på, blev hans chokolade så populær, at han efter få år valgte udelukkende at koncentrere sig om de fyldte chokolader. Kunderne kom igen og igen, fordi Svend Erik Michelsen havde sans for det og gik op i en ensartet og god kvalitet og kunne give chokoladegastronomien det sidste skub mod fuldendelse.

 

Og så kom datteren til

I 70érne kom hans datter til og med hende, også hans svigersøn. Med fasttømrede værdier fortsatte Rita og Kjeld Dorf ledelsen af Sv. Michelsen Chokolade, med samme respekt for det ædle håndværk. Traditionen forbundet med nye spændende ideer og en stor respekt for håndværket har ført til mange hædersbevisninger, og endelig i 1992 blev firmaet leverandør til det kgl. danske hof. En af de fineste hædersbevisninger du kan få i Danmark.

Find Sv. Michelsen chokolade på nettet

På nettet kan du se billeder af de smukt udformede chokolader fra Sv. Michelsen Chokolade. Bruger du eksempelvis google er der mange historier om denne families store bedrifter indenfor chokoladegastronomien og også om dem der laver det. Dermed er det et traditionsrig og spændende bekendtskab man gør sig, når man træder ind i disse menneskers chokoladeverden. Det er både romantik og seriøs professionalisme, der går op i en højere enhed. Så hvis man elsker chokolade, er dette et firma man ikke kommer uden om, på det store marked for chokolade.