KUN SALG TIL VIRKSOMHEDER ­- RING FOR BESTILLING +45 28720509 - philip@chokoladesmag.dk
Indkøbskurv 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Toms chokolade

Udgivet den 21. maj 2012 af admin Der er skrevet 0 kommentarer

Toms chokolade

 

Hvem kender ikke Toms chokolade?

 

Toms er danskernes chokolade. Vi kender alle de lækre guldbarre fra Toms, der kan fås i alle mulige forskellige smagsvarianter, samt de gode små skildpadder, for ikke at nævne guldkaramellerne fra Toms. Toms chokolade er chokolade vi alle er vokset op med, hvorfor Toms ikke bare har en status som lækkert chokolade, men også en nostalgisk og nationalistisk status med deres chokolade.

 

Hvad byder Toms chokolade på?

 

Toms har mange forskellige spændende chokolader i deres sortiment, og der kommer ofte nye til. Dem vi alle kender og elsker er især deres guldbarre, skildpadder og Toms fyldte chokolader, alt sammen chokolade der smager og dufter rigtig godt. Når man bider i en skildpadde bliver man glædelig overrasket over det lækre flydende indhold, der kun kan tilfredsstille lækkersulten. Sådan er det med meget af Toms chokolade.

 

Gode priser for gode varer

 

Prisen for Toms Chokolade er endvidere i top. Priserne ligger på et niveau hvor vi alle kan være med. Således kan man med Toms få chokolade i topkvalitet og smag til en fornuftig og overkommelig pris. Der er overordnet 3 varianter, henholdsvis: Mørk chokolade, mælkechokolade og chokolade med knas.

 

De store plader

 

I Toms sortiment finder man også deres 200 gram chokoladeplader. Disse plader er super lækre, og kan tilfredsstille lækkersulten hos en hel familie. Skal der være chokolade til flere dage, eller til flere folk, er de store 200 grams plader det helt rette valg. På Internettet kan man købe større partier ind af Toms lækre chokolader.

 

 

 


Dette indlæg blev udgivet i Find gode Chokoladebrands her