KUN SALG TIL VIRKSOMHEDER ­- RING FOR BESTILLING +45 28720509 - philip@chokoladesmag.dk
Indkøbskurv 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Påskeæg

Udgivet den 21. maj 2012 af admin Der er skrevet 0 kommentarer

Påskeæg

Traditionen tro

Som en del af påsketraditionen har vi påskeharen og påskeæggene, og det er de færreste der rigtig har holdt påske hvis der ikke har været æg indblandet på den ene eller anden måde. Traditionen tro puster vi æg, maler på dem, gemmer dem, sender dem, forærer dem og spiser dem med stor nydelse. Især chokolade og marcipan æg er en stor succes i påsketiden.

Masser af chokolade

Hvem er ikke vild med chokolade? Heldigvis kan man få chokolade i alle afskygninger, og heldigvis er der masser af gode undskyldninger for at nyde det lækre chokolade, blandt andet påsken, hvor vi med påskeæg kan få masser af dejlig chokolade, samt en god undskyldning for at spise det. Chokoladepåskeæg er en kæmpe succes, og du kan finde dem i alle former, farver og størrelser.

 

For store og små

 

Store som små elsker chokolade, og hvem kan ikke lide at blive overrasket med en lille gave. I påsken er der mange gode grunde til at få eller give chokolade væk. Giv det til dem du holder af, til dem der sender dig gækkebreve, til dem der gætter dine gækkebreve, eller bare en som fortjener det.

 

Gækkebreve og påskeæg

 

Som en del af påsken sender vi gækkebreve. Et gækkebrev går ud på at sende et hemmeligt brev til en bekendt, brevet er ofte klippet ud i et fint papirmønster og beskeden skrevet så den rimer. I stedet for afsender er der prikker for hvert bogstav i afsenderens navn, det er så op til modtageren at gætte hvem der har sendt brevet. Gætter man navnet, skal afsenderen give et påskeæg, gætter man det ikke, skal man forære et påskeæg til afsenderen – således kan man rigtig få gang i de lækre påskeæg.

Påskeæg i haven

En anden påsketradition er at lede efter æg i haven. Både børn og voksne kan have megen sjov ud af denne leg, og efterfølgende kan man i fællesskab nyde de indhentede påskeæg. Æg af chokolade, marcipan og sukker er oplagte til denne gemmeleg.

Puste æg

Til slut skal vi nævne traditionen; at puste æg. I påsken puster man æg, for efterfølgende at male dekorative mønstre på dem og bruge dem til pynt. Igen har vi en leg hvor både børn og voksne kan være med. Det er både sjov og hygge at puste og male på æggene, de voksne kan hjælpe til med det praktiske, og børnene hjælpe til med det kreative.

 


Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret