KUN SALG TIL VIRKSOMHEDER ­- RING FOR BESTILLING +45 28720509 - philip@chokoladesmag.dk
Indkøbskurv 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Frellsen chokolade

Udgivet den 21. maj 2012 af admin Der er skrevet 0 kommentarer

Frellsen chokolade

Gourmet chokolade med historie

Den 8. September 1897 blev starten til Frellsen chokolade grundlagt. Det var fabrikant I.M Frellsen der grundlagde sukkervarefabrikken i Slagelse, der senere skulle blive til den landsomspændende Frellsen.

 

Dansk chokolade

Frellsen chokolade er dansk chokolade, således bliver al chokoladen fra Frellsen fremstillet med håndkraft på deres fabrik i Roskilde. Frellsen chokolade bliver kun solgt i Frellsens egne butikker, og via Internettet. Der findes i alt 45 Frellsen butikker rundt omkring i Danmark, og du kan med sikkerhed finde en Frellsenbutik i alle større byer i Danmark.

Gode råvarer og håndværksmæssige traditioner

Med udgangspunkt i de håndværksmæssige traditioner, fra den gang Frellsen blev grundlagt, samt gode råvarer af højeste kvalitet, laver Frellsenfabrikken chokolade som danskerne elsker. Der er et stort udvalg i deres chokolader, og således er der noget til enhver lejlighed og lyst.

 

Processen kort fortalt

Frellsen chokolade er chokolade fremstillet med håndkraft, der er således både lagt sjæl og kraft i det lækre chokolade. Endvidere giver den håndværksmæssige fremstilling, at der bliver kræset for chokoladen og detaljen, så man får den bedste kvalitet der ikke er fremstillet af en maskine.

Frellsen har på deres fabrik: Maksimal kvalitetskontrol, hvilket betyder at chokoladen bliver grundigt kontrolleret igennem hele fremstilling samt pakkeprocessen. Der bliver kun benyttet de bedste og friskeste råvarer. Alle produkterne bliver fremstillet med håndkraft. Medarbejderne bliver ansat på deres engagement og entusiasme samt kompetencer. Der bliver kræset for detaljen ved hvert stykke chokolade. Og alt bliver pakket grundigt med omhu.

 

Send chokolade

Frellsen tilbyder fine gaveæsker med chokolade i mange forskellige størrelser. Om du vil sende en gaveæske fyldt med det dejligste lækre chokolade til den du holder af, har du altså muligheden med Frellsen. Deres gaveæsker har et eksklusivt look, og indholdet smager himmelsk.

 

 


Dette indlæg blev udgivet i Find gode Chokoladebrands her