KUN SALG TIL VIRKSOMHEDER ­- RING FOR BESTILLING +45 28720509 - philip@chokoladesmag.dk
Indkøbskurv 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Frederiksberg chokolade

Udgivet den 21. maj 2012 af admin Der er skrevet 0 kommentarer

Frederiksberg chokolade

Personlig chokolade

Ude på Frederiksberg Allé kan man igennem et par facadevinduer se en hel særlig chokoladeproduktion i fuld gang. Herinde sker der ting og sager, og man kan nærmest smage hvor godt chokoladen må smage. Med sine egne hænder, antikke forme, dyppekar og en utrolig æstetisk og kreativ sans, laver Tina Jacobsen, indehaver af Frederiksberg chokolade, de fineste og flotteste chokolader i utallige former og udgaver. Du finder således noget til enhver smag og lyst i hendes forretning, fælles for chokoladen er den gode kvalitet, de håndværksmæssige traditioner, det personlige touch samt Tinas udmærkede æstetiske sans.

 

Her er de håndværksmæssige traditioner i højsædet

Der er ingen tvivl om, at når man køber chokolade fra Frederiksberg chokolade, så får man noget helt særligt. Som Tina selv udtaler, har hun ført det gamle håndværk tilbage til dengang kvalitet kom før masseproduktion. Ved sit dyppekar producerer Tina det lækreste chokolade, og hverken øjne, mund eller mave kan få nok af det ufattelig lækre chokolade. For bare at nævne en af favoritterne fra Frederiksberg chokolade, må vi rundt om guldkuglen. En himmelsk smagsoplevelse bestående af blød nougat, sprød hasselnøddekrokant og orange der er dyppet i chokolade og efterfølgende pustet med 18 karats bladguld, hvabehar – så er der tale om chokolade i eliteklasse.

 

Frederiksberg chokolade – sortiment

Frederiksberg chokolade byder på et stort sortiment af chokolade, og kan løfte mange specielle opgaver. Af de specialer man kan nyde godt af fra Frederiksberg, finder du: Bryllupskager, dessertchokolade, petit four, chokoladeæsker, flødeboller, tærter, valentineskager samt diverse specielle produkter.

 

 

 

 


Dette indlæg blev udgivet i Find gode Chokoladebrands her