KUN SALG TIL VIRKSOMHEDER ­- RING FOR BESTILLING +45 28720509 - philip@chokoladesmag.dk
Indkøbskurv 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Chokolade opskrifter

Udgivet den 21. maj 2012 af admin Der er skrevet 0 kommentarer

Chokolade opskrifter

Hvad kan chokolade bruges til

Chokolade har utallige anvendelsesmuligheder, og bliver anvendt i alt fra desserter til kødretter Chokolade er således en uundværlig ingrediens i eksempelvis chilli con carne. Chokoladen er ligeledes det der gerne pifter en ellers triviel kedelige kage op. Chokolade kan få mel, sukker, bagepulver og æg til at blive noget helt særligt. Vi er mange der elsker chokolade, og chokolade opskrifter kan vi ikke få nok af. I nedenstående kan du læse lidt om chokoladens mange gode egenskaber, samt få gode ideer til chokolade opskrifter.

Chokolade, lidt mere end noget lækkert

Vi ved alle at chokolade smager dejligt, og det er de færreste som ikke nyder et stykke chokolade af og til. Hvad vi ikke er så mange der ved er, at chokoladen har mange gode og sundhedsfremmende egenskaber – ja du hørte rigtig, chokolade er sundt! Det er vel og mærke kun den mørke chokolade, der har de sundhedsfremmende egenskaber. I mørk chokolade finder man antioxidanter der virker sygdoms- og aldersforebyggende. Endvidere kan det være gavnligt for folk med for højt blodtryk, da den mørke chokolade også viser sig at virke blodtrykssænkende. Dog må man ikke indtage mælk samtidig med chokoladen, da mælken hindrer de gavnlige stoffers virkning, derfor har mælkechokolade heller ikke disse sundhedsfremmende egenskaber.

 

Chokolade opskrifter

Der findes utallige lækre chokolade opskrifter, ja der er lige frem skrevet bøger om chokolade opskrifter. På Internettet kan man finde masser af lækre opskrifter, og ellers er det bare om at lade den gode frie fantasi få frit løb. Chokoladen står godt i sig selv, men i kage og som tilbehør til desserter er den også fremragende. Du kan altid pifte en kage op med lidt grofthakket chokoladestykker, der er stort set ikke den kageopskrift som chokolade ikke passer til. Endvidere fungerer det perfekt revet henover skåret forskellige stykker skåret frugt.


Dette indlæg blev udgivet i Find Chokolade - Simply Chocolate