KUN SALG TIL VIRKSOMHEDER ­- RING FOR BESTILLING +45 28720509 - philip@chokoladesmag.dk
Indkøbskurv 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Chokolade opskrift

Udgivet den 21. maj 2012 af admin Der er skrevet 0 kommentarer

Chokolade opskrift

En chokolade opskrift kan være mange ting

Chokolade er bare lækkert, og der er stort set ikke det, som en chokolade opskrift ikke kan bruges til. Chokolade kan altid pifte en kage eller dessert op, den kan nydes i sig selv, til kaffe, i kødretter, med chilli, lime, appelsin, krokant, nødder og vi kunne blive ved. Foruden chokoladens lækre smag har den også nogle gode sundhedsmæssige egenskaber, man får ikke kun stillet den lækre sult, når man spiser chokolade, man bliver også gladere, får mere lyst til sex, et sundere hjerte og meget meget mere. I nedenstående kan du læse om chokoladens mange egenskaber, samt få gode råd og ideer til, hvordan du får mest og bedst ud af chokolade.

 

Chokolade opskrift til kager og desserter

En god chokolade kan bruges til dessert i sig selv, små og store stykker nydes efter maden, sætter forbrændingen i gang, og giver en dejlig nydelse i sig selv. Har man bare lyst til lidt lækkert, et lille mellemmåltid eller en opkvikker, er chokolade også oplagt.

 

En lækker kage, Chokolade opskrift 1

At bikse en lækker chokoladekage sammen kan alle gøre hurtigt og let. Brug en grundopskrift til kage – sukker, mel, æg, smør, bagepulver og kærlighed, tilsæt hvad du synes gør kagen ekstra lækker, og pift den efterfølgende op med masser og masser af god chokolade – min personlige opfattelse er, at der aldrig kan komme for meget chokolade i en kage, tilsæt hvad du bryder dig om, og nyd din chokoladekage med dem du holder af. Du kan sagtens bruge den billige chokolade fra Netto, der er selvfølgelig forskel på kvalitet, men ikke alle billige chokolader er elendige, så prøv dig frem.

 

Desserten over alle desserter, Chokolade opskrift 2

En lækker dessert skal efter min mening helst indeholde chokolade. Overvej hvad et drys revet chokolade kan gøre på friske appelsinstykker, grofthakket chokolade i is er bare mums, og igen står en god chokolade helt fint som sig selv til dessert. Når det kommer til desserter og chokolade er det kun fantasien der sætter grænser, så slip kreativiteten og smagsløgene løs, og kreer en dessert der får englene til at synge.

 

Chokolade opskrift – opskriften på et sundere liv

Det er nok kommet som en gladelig og overraskende nyhed for mange, men der er altså mange gode sundhedsmæssige faktorer ved at nyde lidt chokolade. Lige som med rødvin, kan den syndige lyst altså også være en sund og gavnlig lyst.

 

Mørk chokolade, den sunde chokolade

Uanset chokolade opskrift, så er det den mørke chokolade, der har de sundhedsfremmende egenskaber. Forskere har fundet frem til, at der ved at spise mørk chokolade er en række helbredsmæssige fordele. Stofferne i den mørke chokolade kan blandt andet sænke blodtrykket, samt tilføre kroppen sygdoms- og aldersforebyggende stoffer (antioxidanter).

 

Undersøgelserne viser dog, at man for at få den gavnlige virkning af antioxidanterne i den mørke chokolade, skal indtage den uden mælk. Testpersoner der indtog mælk sammen med den mørke chokolade fik ikke den samme stigning af antioxidanterne epicatechiner, som de testpersoner der spiste chokoladen uden mælk. Derfor kan man ikke få den samme gavnlige virkning fra eksempelvis mælkechokolade.

 

Chokolade opskrift – flere gode ideer og nyttig info

Internettet er et super sted at søge viden, samt gode ideer til, hvordan og hvorledes du kan bruge chokolade. En chokolade opskrift kan være mange ting, og det er kun din fantasi og smagsløg der sætter grænserne. Ønsker du yderligere information om chokoladen, kan du prøve dig frem på nettet, husk altid at være kritisk med kilderne. Tag kun de artikler der virker seriøse, og brug din fornuftige og kritiske sans.

 

 

 

 

 


Dette indlæg blev udgivet i Find Chokolade - Simply Chocolate