KUN SALG TIL VIRKSOMHEDER ­- RING FOR BESTILLING +45 28720509 - philip@chokoladesmag.dk
Indkøbskurv 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Chokolade cookies

Udgivet den 21. maj 2012 af admin Der er skrevet 0 kommentarer

Chokolade cookies

Chokolade cookies er overalt

Det er ikke uden grund at man i disse dage kan købe chokolade cookies overalt, de smager nemlig bare super godt, og er nemme at have med at gøre. Cookies kan købes i alle supermarkeder, lige fra Netto til Irma finder du med garanti en udgave af de populære chokolade cookies, lige som du sikkert mange gange enten selv har købt dem, eller fået dem tilbudt når du har været ude som gæst. Men hvorfor mon disse chokoladekager er blevet så populære?

Chokolade kan vi alle lide

 

For det første indeholder de små kager jo chokolade, og hvem kan ikke lide chokolade? Den smeltende fornemmelse af den specielle og helt særlige chokolade i munden er noget vi alle kan lide. Der er stort set ikke nogle der ikke kan lide chokolade, børn som voksne elsker det, og supermarkeder tjener godt på det. Ikke mindst i form af de lækre chokolade cookies.

Fra USA

Oprindelige kommer de små (eller store) kager fra USA, her har de ligeledes været super populære i mange år, og som så mange andre ting, har de nu spredt sig til Europa. Især i Danmark er vi blevet vilde med kagerne, og vi er ikke mange der kan holde os fra fristelserne.

 

Lette, ligetil og lækre

Endvidere er chocolate cookies en let og ligetil dessert eller lækkerbisken. De er allerede portionfordelte, er lette at have med sig rundt, og de fleste synes om smagen og konsistensen.

 

Opskrift på chokolade cookies

Der skal ikke så meget til for at lave sådanne kager selv. En forvarmet ovn på 175 grader. Smør og sukker der er rørt sammen med æg og farin samt hvedemel, vaniljesukker, natron, salt og smør. Kagerne formes efter ønsket størrelse og bages i ca 7 minutter i den varme ovn.


Dette indlæg blev udgivet i Find Chokolade - Simply Chocolate