KUN SALG TIL VIRKSOMHEDER ­- RING FOR BESTILLING +45 28720509 - philip@chokoladesmag.dk
Indkøbskurv 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

A XOCO – chokolade i verdensklasse

Udgivet den 21. maj 2012 af admin Der er skrevet 0 kommentarer

A XOCO – Anthon Berg satser på kvalitet og personlighed

A XOCO er en oplevelse i særklasse. Anthon Berg satser på kvalitet og personlighed i deres produkter og det kan virkelig ses og mærkes i denne serie chokolade. Ordet XOCO kommer fra det ældgamle ord på Aztekersprog Nahuatl og betyder ‘bittert vand’. Det var dengang en bitter styrkende kakaodrik af knuste kakaobønner, pisket op i koldt vand. Dette er den første kendte brug af kakaobønnen som nydelsesmiddel. Nu med Aét foran, der står for Anthon Berg, er XOCO blevet en moderne og lækker chokoladekollektion med kvalitet og personlighed i fokus.

 

A XOCO smager fantastisk

 

Med denne serie chokolader har Anthon Berg ramt hovedet på sømmet og den smager fantastisk. Det er dejligt at opleve denne stærke smagsoplevelse, hvor man kan mærke, at de har haft fat i alle dele af processen for at skabe smagen og dermed har de skabt en unik chokoladekollektion med  sans for chokoladegastronomi. Alle råvarer er nøje udvalgt og alle stykker er lavet i hånden og det kan både ses og mærkes.

 

Anthon Berg er lige med høj kvalitet

Når du vil have kvalitetschokolader kommer du ikke uden om Anthon Berg. Med deres erfaring på mere end 100 år og evnen til at skabe en sammenhæng, helt fra kakaobønnens begyndelse, til de mest moderne tendenser, er de både et traditionsrigt og et nyskabende firma. På Gm. Kongevej i København har Anthon Berg deres eget chokolaterie og her laves A XOCO chokoladekollektionen i hånden og altid af friske råvarer. Kig forbi og se og smag, det er oplevelsen værd!


Dette indlæg blev udgivet i Find gode Chokoladebrands her